Psychotherapie Antwerpen

Met welke psychologische problemen kun je terecht?

Je kunt bij een psychotherapeut terecht met al je vragen en problemen. Misschien dat een psychotherapeut je niet kan helpen, maar hij of zij zal je dan altijd doorverwijzen. Het belangrijkste is dat jij niet hoeft te weten wat er aan scheelt en of de psychotherapeut je kan helpen. Het hebben van een psycholoigsche klacht is genoeg.

Het is heel begrijpelijk dat je zoekt naar houvast, op zoek naar symptomen ga je te raden bij vrienden en op internet. Waarschijnlijk weet je wel dat dat slechte raadgevers zijn.

Maar toch, je moet iets. In plaats van langer in onzekerheid te blijven - en waarschijnlijk levert internet meer vragen dan antwoorden - vraag ik je even contact op te nemen. Een psychotherapeut vertelt je precies wat er speelt, geeft je relevante informatie en kan je verder helpen. Dat gezegd hebbende wil ik je toch een beetje op weg helpen.

Veel voorkomende problemen

Op de site staan een aantal klachtprofielen van veel voorkomende psychologische klachten en problemen waar ik je bij kan helpen. Dat lijstje is bij lange na niet compleet, en elke omschrijven doet - per definitie - weinig recht aan de rijkdom en complexiteit van jouw innerlijk leven. Maar, mocht je nu nog niet willen of kunnen bellen of mailen, dan kun je daar wellicht wat houvast vinden.

Wil je meer weten?

Een klacht typeren in een omschrijving, of een lijst symptomen is niet alleen lastig, je kunt ook makkelijk de verkeerde conclusies trekken. Het is heel waarschijnlijk dat je nergens op mijn site precies de klachtomschrijving vindt die bij jouw gevoelens past. Misschien wel delen, maar niet helemaal.

Contact

Het beste kan ik je helpen als je mij belt of mailt naar psychotherapie praktijk Psychotherapie Antwerpen ter attentie van Isabel Gonzalez. Dan kun jij precies vertellen hoe het zit met jouw problemen en ik kan je een genuanceerd beeld schetsen van wat er aan de hand is en wat je kunt doen.

Over mijzelf

Psychotherapie Antwerpen - Isabel Gonzalez

Ik begeleid je op een persoonlijke en betrokken manier waarbij ik veel verschillende manieren kan gebruiken om de behandeling precies aan te laten sluiten bij je klacht en bij jou.
Isabel Gonzalez

Therapie

De behandeling is er op gericht dat je het allemaal snel weer zelf kunt, vanuit jezelf en met de mensen om je heen.
Ik doe mijn werk op een persoonlijke en betrokken manier.
Lees meer over therapie 

Wil je meer weten?

Neem contact met mij op!